Joomla TemplatesWeb HostingWeb Hosting
jaa Facebookissa

Kesän agilityryhmiin haku 13.-26.4.2015

Kesän 2015 ryhmiin haku 13.-26.4.2015.

Ryhmiin haetaan AgiWebistä löytyvän lomakkeen kautta. Jos sinulla ei ole tunnuksia AgiWebbiin, saat ne pyytämällä osoitteesta agility (at) rks.fi . AgiWeb löytyy osoitteesta http://rks.fi/agiWeb/

Alkeisryhmän hakemukset lähetetään Tiina Kankaalle kangastiina (at) gmail.com . 

Lisää infoa ryhmien toiminnasta löydät tältä sivulta.

Tavoitteelliset kilpailijat (Taru ja Topi)

 

Ryhmä on tarkoitettu ohjaajille, joilta löytyy tavoitteita. Osallistujat sitoutuvat tekemään määrätietoista harjoittelua omien tavoitteidensa saavuttamiseksi. Ryhmässä ei tasovaatimusta, mutta siellä suoritetaan jo vaativampia 3- luokan ratakuvioita.

 

Tekniikkaryhmä (Maarit ja Mikko)

Harjoitellaan erilaisia tekniikoita ja niiden käyttöä radalla. Ryhmä tarkoitettu esteet osaaville tasosta riippumatta.

 

Penturyhmä (Marianna ja Linda)

4kk-10kk ikäisille pennuille. Pennuille opetetaan ohjaajan vartalon seuraamista ja keskittymistä tekemiseen muiden koirien läsnä ollessa. Kurssilla keskitytään erilaisiin ohjaustekniikoihin pennun kanssa. Kurssi antaa mahdollisuuden tutustuttaa koirakko agilityn alkeisiin turvallisesti ja leikin kautta. Tämä ryhmä ei käy kaikkia esteitä läpi eikä koiria esim. hypytetä esteillä tässä ryhmässä. 

 

Aloittelevat kilpailijat (1-lk) (Marianna ja Katja)

Treenit suunnattu esteet osaaville koirakoille (möllit ja 1-luokka). 

 

Harrastajaryhmä (Kaisa ja vaihtuva ohjaaja)

Harrastajaryhmä on kaikille niille, jotka eivät ole kiinnostuneita kilpailemaan aktiivisesti, mutta haluavat käydä ohjatuissa harjoituksissa. Koirakon tulee osata esteiden suoritustavat.

 

Tavoitteelliset kilpailijat (2-3 lk:t) (Marjo) 

Touko-kesäkuussa harjoitellaan SM-kisojen ja MM-karsintojen tuomareiden ratoja, elo-syuskuussa harjoitellaan vaativia ratoja ja tekniikoita. Klo 17-21 kaksi ryhmää: 17-19 ja 19-21, ilmoittautuessa kerro toiveesi kumpaan ryhmään haluat.

 

Alkeisryhmä (Anja ja Tiina) 

Alkeisryhmässä opetellaan agilityesteet, estekohtaiset säännöt ja perusohjaustekniikkaa. Koiran ikäraja < 10kk . Alkeisryhmään hakevat osallistuvat ennen kurssin alkua yhteistyötestiin, jossa testataan koiran ja ohjaajan välistä yhteistyötä. 

 

Motivoituneet treenaajat (Anniina ja Terhi) 

Tasosta riippumatta kaikki innokkaat koirakot, joilla on halu kehittyä eteenpäin ja oppia uutta, voivat hakea tähän ryhmään. Alkeiskurssi oltava käytynä.

 

Ryhmien hinta 100€ (50€ touko-kesäkuu, 50€ elo-syyskuu).

Omatoimitreenit touko-syyskuu 50€.

Vain yksi koira/ yksi ryhmä ja jos tilaa jää, niin sitten sopii mukaan vaikka kuinka monella koiralla!


Jos et omaa AgiWeb- tunnuksia, niin pyydä niitä osoitteesta agility (at) rks.fi

Jokaisen ryhmäläisen tulee olla RKS:n jäsen. Ryhmäläisellä tulee olla Agilityliiton lisenssi (ei alkeis- ja penturyhmässä), myös harrastajalisenssi käy. 

Talkoovelvoite on kaikilla, joilla on treenioikeus agilitykentälle (koskee siis niin treeniryhmäläisiä kuin  omatoimitreenaajia).

Talkoovelvoite on 15 tuntia kesän harjoittelukaudella (touko- syyskuu). Talkootyötä voi tehdä mm. kisanvalmistelutalkoissa, virallisissa kisoissa tai muissa agilityjaoksen erikseen ilmoittamissa tapahtumissa. Leipominen agilityjaoksen buffettiin lasketaan talkootyöksi.  Iltakisoissa mahdollista suorittaa max. 5 tuntia talkootyötä.  

Lisätietoa talkoovelvoitteesta täältä.

Viimeksi päivitetty (10.04.2015 18:00)